Bericht: 1 - 3 / 3

2013

Pagina: 1 / 1
21/06/2024 1
Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Cardesj EB Z naar Flanders Foal Auction

Drie maanden na de vorige veulenveiling in Bonheiden (Auction Aalst International) mogen we er opnieuw aanwezig zijn. Op vrijdag 27 september 2013 om 20u30 (jumping Bonheiden) gaat de eerste editie van de Flanders Foal Auction er door en onze Cardesj EB Z (Comme il Faut x Cassaro) is ervoor geselecteerd.

- Cardesj EB Z - Cwista LVB Z -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Zandino Z & Contito Z in Bonheiden

Zoals u inmiddels weet, gaat de jumping te Aalst dit jaar niet door wegens omstandigheden; toch zal de bijhorende Auction Aalst International wel doorgaan. Op 29 juni krijgt de veulenveiling onderdak bij Mike Van Belle tijdens de aldaar georganiseerde jumping in Bonheiden. De hengsten Zandino Z (Zandor Z x Lordship) en Contito Z (Canturano x Candillo Z) zijn geselecteerd om die dag op de veiling te verschijnen. Contito Z blijft na de veiling bij ons, maar Zandino Z vertrekt naar een koper die ooit veel plezier beleefde aan het berijden van grootmoeder Warenga.

- Zandino EB Z - Lolita 117 - Contito EB Z - Charming Lady -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Eerste GP voor familie van Cegonda

We hebben vernomen dat Zidhane (Don Ruto x Negro), een zoon van Sugonda - nicht van onze Cegonda - zijn eerste GP dressuur heeft gelopen. De imponerende schimmelruin had zijn eerste internationale ervaring onder Anne van Olst in Saumur (Frankrijk) en zou zich als een voorbeeldig talent gedragen hebben.

- Cegonda -