Bericht: 1 - 6 / 6

2017

Pagina: 1 / 1
13/07/2024 1
Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Love You EB Z naar Zwitserland

Love You EB Z (Levisonn x Calato) - volle broer van Levi's Girl Z - is verkocht naar Carlo Pfyffer, die u niet alleen kan kennen als Zwitserse ruiter, maar ook als coach en lid van het team achter The Ten (Azelhof)! De nu 5-jarige ruin nam vorig jaar nog deel aan o.a. de Pavo Hengstencompetitie met Christophe Leutenez.

- Love You EB Z - Tamina II -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

When trotters meet jumpers

Clingart vd Holsteinerhoeve (Canturano x Calato) is geselecteerd voor de komende collectie van de Flanders Foal Auction. Het gaat eigenlijk om een beperkte editie die om publicitaire redenen verweven is met de EVSB Selected Trotting Sale in QC Stables te Sint-Niklaas. De moeder van deze hengst is vooral de halfzus van Con Dios III, die vorig jaar nog met René Lopez Colombia vertegenwoordigde op de Olympische Spelen in Rio, en in 2015 op de Pan Am Games in Toronto. Clingart mocht als eerste aantreden tussen het geweld van de drafpaarden: when trotters meet jumpers!

- Clingart vd Holsteinerhoeve Z - Calata LVP -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Merano Z wint in Bonheiden

Merano Z (Montender x Quick Star) won vandaag in de CSI3* 1m35-rubriek in Bonheiden met Jelle Hoorens.

- Merano Z - Stars and Stripes -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Clintana LVP Z wint manche STX cyclus

Na een eerdere tweede plaats in Meerdonk, wonnen Clintana LVP Z en Christophe Leutenez de manche in Sint-Niklaas. Levi's Girl Z werd in de STX cyclus eerder al tweede in Courrière en behaalde vandaag ook een podiumplaats.

- Clintana LVP Z - Stars and Stripes - Levi's Girl Z - Tamina II -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Contito EB Z gekeurd bij Zangersheide

Contito EB Z (Canturano x Candillo) werd vandaag door Zangersheide goedgekeurd voor dekdienst. Hij is de volle broer van de jongere Croeswan EB Z.

- Contito EB Z - Charming Lady -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Clyde LVB Z wint in Vilamoura

Clyde LVB Z (Clinton I x Quick Star) - volle broer van Clintana LVP Z (C. Leutenez), halfbroer van Chimchiminy EB Z (S. Hautter) en halfbroer van Merano Z (1m45) - won vanmiddag met thuisspeler Francisco Rocha bij de 7-jarigen op de Portugese Vilamoura Atlantic Tour. Vorige week waren ze er nog tweede in de weekfinale.

- Clyde LVB Z - Stars and Stripes -