Bericht: 1 - 6 / 15

2017

Pagina: 1 / 3
23/10/2020 123
Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Zus Cleta LVP 10e vrijspringen Mechelen

Jarsy LVP (Toulon x Clearway) behaalde in de finale van het vrijspringen op Jumping Mechelen een tiende plaats. Deze tweejarige merrie die hiermee trouwens de eerste sBs'er was, is de zus van onze Crawford-fokmerrie Cleta LVP Z.

- Cleta LVP Z -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Love You EB Z naar Zwitserland

Love You EB Z (Levisonn x Calato) - volle broer van Levi's Girl Z - is verkocht naar Carlo Pfyffer, die u niet alleen kan kennen als Zwitserse ruiter, maar ook als coach en lid van het team achter The Ten (Azelhof)! De nu 5-jarige ruin nam vorig jaar nog deel aan o.a. de Pavo Hengstencompetitie met Christophe Leutenez.

- Love You EB Z - Tamina II -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Reservesieger uit moederlijn Shakira XIV

Uno I (Ulriko x Colman) werd de Reservesieger op de Holsteiner Körung 2017. Zijn overgrootmoeder Dunja XIII is ook de moeder van onze fokmerrie Shakira XIV!

- Shakira XIV -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Karamel van de Peerdebos wint in Mexico

De 7-jarige zoon van Pensée d'Oréal wint 1m30-rubriek met Jorge Enrique Hernandez Arias in Mexico City.

- Pensée d'Oréal - Olympseia EB Z -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

When trotters meet jumpers

Clingart vd Holsteinerhoeve (Canturano x Calato) is geselecteerd voor de komende collectie van de Flanders Foal Auction. Het gaat eigenlijk om een beperkte editie die om publicitaire redenen verweven is met de EVSB Selected Trotting Sale in QC Stables te Sint-Niklaas. De moeder van deze hengst is vooral de halfzus van Con Dios III, die vorig jaar nog met René Lopez Colombia vertegenwoordigde op de Olympische Spelen in Rio, en in 2015 op de Pan Am Games in Toronto. Clingart mocht als eerste aantreden tussen het geweld van de drafpaarden: when trotters meet jumpers!

- Clingart vd Holsteinerhoeve Z - Calata LVP -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Concara LVP Z wint in Cagnes-sur-Mer

Concara LVP Z (Cancara x Calato), 7-jarige zoon van Tamina II, won als jongste van de deelnemers - met Julien Massard - de CSI1* 1m35-rubriek in de Franse kustgemeente Cagnes-sur-Mer.

- Tamina II -