Bericht: 1 - 6 / 8

2016

Pagina: 1 / 2
24/10/2020 12
Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Volle zus van Quantina LVB in Argentinië

We vernamen dat Viva La Vida, de volle zus van Quantina LVB, in Argentinië verblijft. Haar dochter Oklahoma Solaguayre sprong er afgelopen jaren bij de 6- en 7-jarigen, en zit dus perfect op niveau.

- Quantina LVB -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Chimchiminy EB Z wint A**-springen

Chimchiminy EB Z, de 4-jarige hengst uit onze Stars and Stripes, de volle zus van Michaels-Beerbaum's Sprehe Stella, won eind september - onder het zadel van Steffen Hauter - in het Duitse Neunkirchen de 1m10-competitie met een score van 8,4.

- Chimchiminy EB Z - Stars and Stripes -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Concara in Woodland's International

Concara LVP Z (Cancara Z x Calato), een AES-gekeurde zoon van Tamina II, werd op de veiling van Woodland's International in het Azelhof verkocht naar fotografe Vanessa von Zitzewitz.

- Tamina II -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Con Dios III in tweede ronde te Rio

Het Olympische avontuur van Con Dios III (Calata's halfbroer) en Rene Lopez kwam in de tweede ronde tot een einde. Hij bereikte een 55e plaats maar hij slaagde er op een heel moeilijk parcours in om grote namen als John Whitaker en Rolf-Göran Bengtsson achter zich te laten.

- Calata LVP -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Belgisch kampioenschap Gesves

De 5-jarige Clintana LVP Z kwalificeerde zich met een 6e plaats en Levi's Girl Z met een 5e plaats voor het Belgisch Kampioenschap in Gesves. Een dag eerder had Christophe Leutenez zich ook met de AES-gekeurde Love You EB Z, de volle broer van Levi's Girl Z, weten plaatsen bij de 4-jarigen. Uiteindelijk liep Love You EB Z (Levisonn x Calato) drie foutloze rondes maar de barrage leverde hem 1 balk op. Alsnog een fantastische 12e plaats voor hem en Christophe Leutenez! In de troosting bij de 5-jarigen behaalde Clintana LVP Z (Clinton I x Quick Star) een 15e plaats.

- Clintana LVP Z - Stars and Stripes - Levi's Girl Z - Love You EB Z - Tamina II -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Jewel LVP Z wint in de Peelbergen

Vorige maand waren ze nog tweede in de Youngster Tour in het Slowaakse Samorin maar vanochtend wonnen de 7-jarige Berlin-merrie Jewel LVP Z en Timothy Hendrix bij de jonge paarden in de Peelbergen.

- Olivijn EB Z -