Bericht: 1 - 6 / 8

2013

Pagina: 1 / 2
23/10/2020 12
Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Halfbroer van Pensée d'Oréal in top 50

In de laatste WBFSH-rankings behoorde My Lord du Pontreau (Le Prince de Thurin) - de halfbroer van onze fokmerrie Pensée d'Oréal (Hand in Glove XX) - tot de beste 50 Selle Français-paarden in het eventingklassement.

- Pensée d'Oréal - Olympseia EB Z -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Cara LVP Z verkocht voor 90.000 euro

Chimney's 5-jarige Cassini II-dochter, Cara LVP Z, werd op Dutch Sport Horse Sales voor 90.000 euro naar de Canadese Asta Torokvei.

- Chimney -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Cardesj EB Z naar Flanders Foal Auction

Drie maanden na de vorige veulenveiling in Bonheiden (Auction Aalst International) mogen we er opnieuw aanwezig zijn. Op vrijdag 27 september 2013 om 20u30 (jumping Bonheiden) gaat de eerste editie van de Flanders Foal Auction er door en onze Cardesj EB Z (Comme il Faut x Cassaro) is ervoor geselecteerd.

- Cardesj EB Z - Cwista LVB Z -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Kleinzoon Calata op veulenveiling Borculo

Igor GPH, een hengstveulen van Harley VDL, is geselecteerd voor de Elite Foal Auction Borculo in Nederland. Hij is de eerste kleinzoon van Calata LVP. Zijn moeder Charistia Z verkochten we als veulen op Prinsjesdag.

- Charistia Z - Calata LVP -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Cantitus Z 6e plaats op Z-festival

Op zaterdag en zondag van het Z-festival worden de kwalificatieritten verreden voor de 5-jarige paarden waarbij de top drie zich kwalificeert voor het WK Jonge Paarden in september. De Z-paarden die op de vierde, vijfde en zesde plaats eindigen, ontvangen een startplaats voor het BK in Gesves. Cantitus Z, bereden door Matthias Poggemöller van Bucephalus Team, haalde met twee foutloze ronden op de eerste dag een mooie zesde plaats (uit een deelnemersveld van 63). Wegens omstandigheden kon Cantitus Z op zondag niet aan de wedstrijd starten maar dit betekent gelukkig niet dat een deelname aan het BK meteen in het gedrang komt.

- Cantitus Z -

Klik op de foto om de galerij te bekijken.

Calata's halfbroer wint GP Mûnchen

De Zwitser Martin Fuchs won met de 9-jarige Holsteinerhengst Con Dios III (Colman x Romino) de CSI 3* GP te München over 2 omlopen op een hoogte van 1.60m. Ongeveer een maand ervoor won de schimmel ook al de GP van Uster. Martin Fuchs zag kort erna dan ook zijn toppaard waarmee hij naar eigen zeggen naar de Olympische Spelen in 2016 hoopte te gaan, verdwijnen naar Bertrand Darier in Frankrijk. Enkele maanden geleden kon Calata's veelbelovende nicht Athena-Cosma (Chepetto x Limbus) - dus een dochter van haar halfzus - in Oostenrijk nog zegevieren als 5-jarige onder Robert Puck.

- Calata LVP -